Štíhlá linie a skvělá chuť Pro milovníky vína Patříte-li spíše k  výjimečným konzumentům vína, nejspíš si vystačíte s  chladničkou, ovšem jsou-li vaše zásoby tohoto moku větší, je dobré popřemýšlet o vinotéce. Její benefity spočívají zejména v  přesně nastavitelné teplotě a v  optimálním sklonu polic pro uskladněné lahve. Novinka na trhu – elegantní nerezová vinotéka KVI - 24X - disponuje dvěma teplotními zónami s  vlastním osvětlením a odděleným vypínáním a pěti dřevěnými policemi s  teleskopickými výsuvy. Pojme 24 lahví, díky teplotnímu rozsahu 3°- 22°C umí víno nejen vychladit, ale také uchovávat při pokojové teplotě. Uživatele zcela jistě potěší supertichý provoz (hlučnost maximálně 29 dB), digitální ovládání a nízká spotřeba energie. Dveře jsou vybaveny dvojitým sklem s  UV filtrem (sluneční záření vínu neprospívá). Karma design p p ) g Vaření v páře je vůbec nejzdravější způsob tepelné úpravy potravin. Parní hrnec Philips HD 9160 je vybaven speciálním zvýrazňovačem chutí Flavour Booster, aby jídlo v něm připravené bylo nejen zdravé, ale i chutné. S chytrými předvolbami časování pro různé druhy potravin vždy dosáhnete dokonalého výsledku, a to i při přípravě tak choulostivých pokrmů, jako je rybí maso. O zachování jeho jemné struktury a delikátní chuti se postará funkce Gentle Steam. Některé potraviny, k nimž patří třeba rýže, potřebují k  lepší chuti vaření v omáčce, ve vývaru nebo ve vlastní šťávě, proto tento parní hrnec z řady Alu obsahuje misku odpovídající požadované operaci. Vodu do zásobníku parního hrnce lze dolévat i v průběhu vaření. Skladnost přístroje zaručuje speciální prostor pro elektrickou šňůru a do sebe zapadající nádoby. Philips Jako v italské pizzerii S novou multifunkční troubou COMBO není vůbec nic těžkého připravit si doma pizzu, toast, pečivo nebo chléb, jež jsou vzhledem i chutí k nerozeznání od profesionálních produktů italských pizzerií. Vestavný spotřebič umožňuje kombinované pečení ve dvou oddělených prostorech, jež mají své nezávislé ovládání, takže je lze používat buď samostatně, nebo oba najednou. Horní pečicí prostor umožňuje přípravu pokrmů v sedmi programech, jež zahrnují také velmi oblíbené multifunkční pečení. Menší spodní, který je vybaven umělým kamenem, je ideální pro tradiční pečení chleba a pečiva, stejně skvěle však zvládne přípravu pizzy v  podobě zmrazeného polotovaru i z čerstvého těsta. Teplotu potřebnou pro dokonalý výsledek zajišťují dva topné prvky se třemi pečicími funkcemi. Multifunkční troubu COMBO s  otiskuvzdornou povrchovou úpravou lze instalovat do kuchyňského korpusu standardních rozměrů. Teko Text: -IIFoto: archiv firem 180  |  Interiér